Protejează-ți casa împotriva intemperiilor cu produsele de la Fantech

Produsele de la Fantech îți oferă o protecție superioară împotriva intemperiilor pentru o lungă perioadă de timp. Calitatea produselor este recunoscută de toți clienții noștri, fiind mulțumiți de rezultatele oferite. Izolația exterioară este importantă pentru orice casă, construcție rezidențială sau clădirile industriale, comerciale. Intemperiile pot deteriora atât structura exterioară, cât și cea interioară a pereților, iar, în timp vom observa efectele negative produse din cauza unei izolații ineficiente. Astfel, este esențial să protejăm exteriorul casei de condițiile climatice extreme, precum ploi torențiale, grindină sau vânturi puternice. Izolația mansardei sau a acoperișului este prioritară, întrucât infiltrațiile de apă pot deteriora structura pereților, existând riscul de apariție a mucegaiului și a igrasiei. Prin urmare, este important să acordați o importanță mare izolării, iar produsele de la Fantech sunt perfecte pentru a proteja casa împotriva intemperiilor.

Etanșeizarea tâmplăriei


Etanșarea ferestrelor la exterior este esențială pentru a nu exista riscul infiltrării apei. Majoritatea persoanelor au optat pentru ferestrele de termopan, și uși de termopan întrucât acestea izolează mult mai bine casa, față de ferestrele clasice din lemn. Însă, dacă există defecțiuni de etanșare a ferestrelor, frigul sau căldura nedorită vor pătrunde în locuințele noastre. Este recomandat să alegeți profile PVC de calitate, precum și o echipă de specialiști pentru montarea acestora. De cele mai multe ori, cauzele care conduc la o etanșare defectuoasă a ferestrelor de termopan sunt:

Îmbătrânirea prematură a garniturilor ferestrelor de termopan, fenomen ce are loc din cauza condițiilor meteorologice, precum îngheț, dezgheț sau radiații solare.

Feronerie – dacă unul din componentele de feronerie (mobilitatatea ferestrelor de termopan) și-a schimbat poziția inițială, atunci ferestrele nu se vor mai închide optim și vor apărea problemele de etanșare

Balamale stricate – dacă balamalele s-au defectat, atunci nici ferestrele nu se vor închide cum trebuie și vor apărea probleme de etanșare

Fantech vă pune la dispoziție mai multe produse pentru etanșarea ferestrelor, care asigură etanșare ermetică, permeabilitate, izolație termică și izolație fonică. Un astfel de produs este banda de etanșare tâmplarie exterior Compri Aflex A folosită pentru etanșarea termopanelor, tâmplăriei PVC, tâmplăriei din lemn sau tâmplăriei din aluminiu. Are o elasticitate mare si ajută fără probleme montajul la colţuri sau a zonelor cu diferitelor forme. De asemenea, este auto-adezivă pentru un montaj rapid și simplu și inhibă difuzia vaporilor.
Banda de etanșare ferestre interior vă va asigura o etanșare perfectă la aer și vânt. Se poate aplica înainte de montaj, cât si după montajul cu spumă. Acest tip de bandă oferă un randament energetic ridicat pentru clădiri și este rezistentă la razele UV pentru cel puțin 3 luni. Este ideală pentru casele pasive pentru a reduce costurile energetice.

Importanța izolării acoperișului


Izolarea acoperișului este importantă pentru a proteja casa împotriva intemperiilor. O izolare necorespunzătoare va permite infiltrarea umezelii. Printre dezavantajele izolării necorespunzătoare a acoperișului se numără: șuruburi de acoperiș expuse, mucegai, igrasie, formarea condensului, putrezirea a grinzilor și a altor componente de lemm, țigle deteriorare sau tablă desfăcută. În lipsa izolării, se pierde o mare parte din căldură prin acoperiș.
Banda autoadezivă expandabilă Illbruck TP300, impregnată cu un adeziv poli-acrilic ignifug, este destinată pentru etanșarea impermeabilă a îmbinărilor, izolarea și umplerea rosturilor la acoperiș (dolii), a joncțiunilor în construcții. În contact cu aerul expandează, se extinde de 4-5 ori în raport cu grosimea inițială și umple spațiile inegale.
Banda autoadezivă expandabilă Illbruck TP300 are o rezistență mare la ploi torențiale și vânturi, este rezistentă la UV, este permeabilă la vapori, este un foarte bun hidroizolant și se folosește în special la acoperișuri și hale industriale.
Jgheaburile și burlanele sunt o soluție optimă pentru captarea apei din precipitații. În cazul în care casa nu are o anumită înclinație, care să permită scurgerea eficientă a apei provenită din precipitații, atunci este necesară instalarea unor jgheaburi. În caz contrar, apa s-ar scurge pe suprafața clădirii, deteriorând aspectul acesteiaa și păstrând în permanență umiditatea în structura de beton.

Protejează pereții împotriva intemperiilor


Intemperiile afectează și structura exterioară a pereților, de aceea este necesară folosirea unei tencuieli speciale. Cea mai eficientă tencuială este cea siliconică care are rolul de a proteja structura din exterior spre interior. Astfel, umezeala va fi redusă, iar tencuiala va proteja pereții de pete și alte probleme, ce pot apărea din cauza precipitațiilor.

Folosește cu încredere produsele de la Fantech pentru protejarea casei tale


Produsele de la Fantech sunt materiale de calitate, care îți vor proteja casa împotriva intemperiilor. Vă putem ajuta să găsiți produsul ideal pentru necesitățile dumneavoastră, oferindu-vă consultanță de specialitate în funcție de modul și locul de aplicare. Consultanții noștri vă pot oferi sfaturile necesare pentru a putea obține beneficii maxime de la produsele achiziționate.

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2024, FANTECH

Search