DESPRE NOI

Calitatea se vede în timp!

În cei 16 de ani de activitate, FANTECH a stat la baza multor proiecte de construcții din România. Suntem specializați în furnizarea de produse profesionale pentru etanșare și izolare destinate unui număr larg de domenii și activități, precum: construcții rezidențiale, industriale și navale, ventilații și climatizări industriale, construcții hale industriale și multe altele. Pentru aplicațiile specifice acestor industrii, utilizarea benzilor și materialelor adezive sunt garanția unei îmbinări performante și a unui bun raport calitate – preț.

Răspunzând cerințelor pieței, ne-am extins gama de produse comercializate de la an la an. Eficiența și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor au făcut ca produsele comercializate de noi să ajungă în majoritatea județelor din țară. Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandărilor clienților vechi. Este un lucru de care suntem mândri și care ne motivează sa ne păstram standardele  de calitate cu care v-am obișnuit până acum.
Obiectivul nostru de bază va fi acela de a oferi doar produse de cea mai înaltă calitate, testate de către instituțiile de certificare aferente și laboratoarele atestate. Furnizorii noștri sunt unii dintre cei mai puternici producători de benzi și materiale de etanșare care activează pe piața din Europa.

În ceea ce privește elementele portofoliului nostru de produse, depunem mereu eforturi pentru a răspunde cerințelor ridicate ale pieței, oferindu-vă mereu produse atent selectate.

Vă putem ajuta să găsiți produsul ideal pentru necesitățile dumneavoastră, oferindu-vă consultanță de specialitate în funcție de modul și locul de aplicare. Consultanții noștri vă pot oferi sfaturile necesare pentru a putea obține beneficii maxime de la produsele achiziționate.

Suntem convinși că veți găsi în compania noastră partenerul ideal de afaceri. Contactați-ne chiar azi pentru a obține mai multe detalii despre produsele noastre!
0
Ani de experiență
0
Sortimente pe stoc
0
Ore termen de livrare
0
Clienți mulțumiți

Devino și tu partenerul nostru!

Contactează-ne prin formular sau la
0744 567 930!

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2023, FANTECH

Search