Este un şnur rotund extrudat, fără suport, din cauciuc butilic pur, pe hârtie de silicon pe ambele părţi cu fingerlift. Este rezistent la apă.
Recomandat pentru fixarea materialelor metalice şi nemetalice în sectorul automobilelor, containerelor, construcţii navale, echipamente, amortizarea vibraţiilor, structuri metalice, clădiri şi faţade, lipirea, izolarea si etanşarea îmbinărilor şi racordurilor în domeniul construcţiilor, etanşarea panourilor sandwich, acoperişuri, membrane EPDM.
Suport: fără suport
Tip adeziv: cauciuc butilic / PIB
Aderenţă: foarte puternică
Putere de lipire: > 20 N / 25 mm
Conţinut solid: 100 %
Rezistenţă la temperaturi: -30 °C până la +80 °C
Grosime mm Ø 6 Ø 8
Lungime m 8 6
Role / Cutie 22 22

Utilizare șnur butilic

Fantech vă pune la dispoziție un șnur cauciuc butilic, rezistent la apă și este ideal pentru: lipire etanșă structuri metalice, impiedică vibrațiile, lipire etanșă a racordurilor, etanșare rezervoare apă, etanșare mecanisme portieră, etanșare în domeniul auto.

De asemenea, acest șnur butilic rotund suportă corecţii ale poziţionării, etanșează perfect, pereţii despărțitori, faţade, structurile metalice, construcțiile prefabricate, sau depozitele frigorifice. Este rezistent la intemperii și la apă, radiația UV, precum și la oscilații de temperatură.
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2023, FANTECH

Search