Este o soluție polimer aplicabilă cu ajutorul unei pensule și se folosește ca agent de fixare pentru benzile și membranele butilice și bituminoase. Se poate folosi pe o multitudine de suprafeţe:  suprafeţe poroase şi nisipoase sau care nu sunt bine compactate (căramidă, beton, lemn, ceramică şi multe altele), metale vopsite şi nevopsite, cauciuc şi PVC, pentru a îmbunătaţi vizibil aderenţa benzilor sau membranelor.

Banda sau membrana se poate aplica după aproximativ 10 minute la 20°C și după 40 de minute la -5°C.

Gradul de acoperire depinde foarte mult de cât de poros este substratul. Pentru suprafețele dure și poroase, gradul de acoperire va fi unul mai redus.

Dacă produsul se aplică în fâșii de 40 mm lățime, 1 litru de primer va ajunge pentru aproximativ 100 - 200 metri liniari.

Cauciuc sintetic pe bază de solvent, transparent
Îmbunătățește puterea și adezivitatea pe suprafețele umede sau reci
Stabilizează suprafețele neuniforme
Îmbunătățește etanșeizarea substraturilor poroase
Se usucă rapid
Se folosește la temperaturi de peste -5°C
Se păstrează recipientul închis.

Mod de ambalare:
Doze 1 l 12 / cutie
Găleată 5 l 1 / cutie

Utilizare grund de fixare/primer Illbruck ME 901

Grund de fixare/primer ME 901 este un primer de fixare pentru benzile butilice și stabilizează suprafața neuniformă. Acest primer are o aderență excelentă pe aluminiu, cărămidă, beton, PVC, cauciuc sau metale vopsite și nevopsite. Cu ajutorul grundului de fixare se va îmbunătăți vizibil aderența benzilor sau membranelor. În cazul în care suprafețele pe care este aplicat produsul sunt dure și poroase gradul de acoperire va fi unul mai redus. De asemenea, grundul de fixare ME 901 este ușor de aplicat, fiind necesară o pensulă la realizarea unui strat adeziv corespunzător pentru benzile și membranele butilice.
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2023, FANTECH

Search