Banda din polipropilenă cu fibră de sticlă, longitudinal armată cu un adeziv din cauciuc sintetic rezistent la forfecare, cu înaltă rezistenţă la rupere şi tracţiune industrială.
Banda adeviză cu fibră de sticlă este o bandă filament folosită pentru pachete grele din metal si plastic, fixarea cablurilor pentru degivrare, securizarea paleţilor, gruparea de conducte, ţevi.

  • Film compozit PET / PP cu țesătură din fibră de sticlă armată longitudinal
  • Grosime totală: 0,14 mm
  • Rezistența la rupere: ≥900 N / 25 mm
  • Alungirea la pauză: 3 ... 6%
  • Rezistența adezivului: ≥12 N / 25 mm
  • Diametrul miezului interior: 76,5 mm
  • Culoare: transparent
Lăţime mm 19
Lungime mm 50

Utilizare bandă filament cu fibra de sticlă Gerband 480

Banda filament Gerband 480 este destinată împachetării produselor de dimensiuni mici și este rezistentă la întindere. De asemenea, puteți folosi acest produs și pentru închiderea cutiilor și susținerea acestora pe paleți. Se poate folosi pe o varietate de materiale, cum ar fi carton sau plastic sau chiar și metal.
Banda filament se aplică ușor și repede! Banda filament prezintă o rezistență mare la rupere (≥900 N / 25 mm) și rezistența adezivului este ≥12 N / 25 mm. Culoarea transparentă vă oferă posibilitatea să folosiți banda pe mai multe suprafețe de diferite culori.
Banda adezivă cu fibră de sticlă Gerband 480 este ideală pentru utilizarea în instalațiile de încălzire în pardoseală, dar și la sistemele de degivrare a jgheaburilor.
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2024, FANTECH

Search