Bandă butilică dublu adezivă cu putere mare de lipire, rezistentă la apă şi sudare la rece.
Banda dublu adezivă butilică este recomandată pentru etanşarea panourilor sandwich în construcţii, pentru montarea şi izolarea membranelor, pentru creasta şi coama acoperişurilor precum şi pentru lipirea auto-adezivă a membranelor EPDM şi altor membrane pentru acoperiş.
Banda dublu adezivă butilică se foloseşte cu succes şi pentru lipiri și etanșări la învelitori metalice, containere, silozuri.

Suport: cauciuc butilic extrudat fără suport
Conţinut solid: 100 %
Grosime: 1mm, 2mm, 3mm, 4mm
Putere de lipire: > 30 N / 25 mm.
Lăţime mm 10 15 20
Grosime mm 2 3 4 3 1 2 4
Lungime m 22,5 13 12 15 30 22,5 10
Role / Cutie 22 22 22 20 16 14 8

Utilizare bandă butilică dublu adezivă

Banda butilică dublu adezivă este ideală pentru etanșarea îmbinărilor în domeniul sistemelor de acoperiș, pentru lipirea etansă a membranelor prin suprapunere, precum și etanșarea și lipirea barierelor de vapori, placărilor, dar poate fi folosită și ca barieră împotriva aerului, apei și prafului. Este o bandă butilică flexibilă fără solvenți, are o putere mare de lipire, asigură o etanșare puternică și aderă pe multe suprafeţe (lemn, plastic, beton sau pietre).
Banda dublu-adezivă butilică este utilizată și pentru etanșarea panourilor sandwich, etanșarea construcțiilor metalice. Lipirea pe zidărie sau pe suprafețe aspre nu este o problemă pentru această bandă dublu-adezivă butilică, concepută special pentru astfel de suprafețe. Este folosită în construcții prefabricate, rulotelor, depozite frigorifice și hale industriale.
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2023, FANTECH

Search