Banda din PVC pentru protecție și mascare Gerband 566 este o bandă adezivă din PVC cu aderenţă mare şi rezistenţă bună la îmbătrânire şi datorită suportului cu striaţii este uşor de folosit în construcţii.

Se poate prelucra bine şi la temperaturi scăzute pentru mascare în timpul vopsirii şi aplicării mortarului în interior şi exterior, rezistenţă la UV.

Grosimea 0,16 mm
Rezistenţă la rupere 55 N/25 mm
Rezistenţă la lipire 5 N/25 mm.
Culori: alb, galben şi portocaliu.
Lăţime mm 30 50
Lungime m 33
Role / Cutie 60 36

Utilizare bandă din PVC pentru protecție și mascare Gerband 566

Banda din PVC pentru protecție și mascare Gerband 566 este o bandă adezivă fabricată din cauciuc natural, flexibilă, cu o aderență mare pe mai multe suprafețe. Gerband 566 prezintă o rezistență mare la îmbătrânire și este ideală pentru mascare în timpul vopsirii și aplicării mortarului în interior și exterior, datorită faptului că produsul se poate prelucra bine și la temperaturi joase. De asemenea, datorită suportului cu striații, se poate rupe ușor cu mâna. Puteți utiliza această bandă de mascare în aproape orice situație. Suprafețele pe care se poate aplica sunt variate: lemn, plăci ceramice, metal, sticlă, plastic, PVC, rigid, cutie sau chiar zidărie.
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2024, FANTECH

Search