Bandă buretoasă din spumă PE cu celule închise, autoadezivă pentru diferite aplicații în construcții care are rol de a preveni în mod eficient pătrunderea apei în sistemul de izolare.

Este proiectată pentru etanşarea şi îmbinarea sistemelor (pereții despărțitori) din gips-carton și pentru amortizarea vibrațiilor dintre pofilele structurii metalice a sistemelor și suportul portant; la sigilarea membranelor de înțepături de capse sau cuie, rupere termică, izolare fonică, în construcțiile metalice. Este rezistentă la umiditate şi are o aderență foarte ridicată.

Suport: spumă polietilenă
Densitate: aproximativ 33kg/m
Foarte rezistentă la UV
Rezistenţă la temperatură: - 40°C….+80 °C.
Culoare: antracit
Lăţime mm 15 20 30 40 50 60 70 12 15
Grosime mm 3 5
Lungime m 30 20
Role / Cutie 34 25 17 12 10 8 7 40 30

Utilizare bandă buretoasă adezivă din PE Illbruck TN115

Banda buretoasă adezivă din PE este recomandată pentru etanșarea și îmbinarea diferitelor sisteme atât la interior cât şi la exterior. Astfel, clădirea dumneavoastră va fi protejată de umiditate și veți putea beneficia și de izolare fonică ridicată. Acest tip de bandă este este uşor de utilizat, foarte rezistentă la UV, îmbătrânire și apă. Este soluția perfectă pentru etanșarea pereților despărțitori la îmbinările dintre podea, pereți și tavan, dintre sipcă verticală şi membrane de acoperiş, precum și pentru montaj, fixare și asamblarea panourilor sau plăcilor ușoare sau a materialelor uzuale (aluminiu, sticlă, materiale plastice). De asemenea, puteți utiliza banda buretoasă adezivă și pentru fixarea anumitor elemente decorative sau în domeniul publicitar pentru fixarea unor ornamente ușoare (plăci avertizare, panouri, standuri).
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2023, FANTECH

Search