Este o bandă autoadezivă, cu un adeziv poli-acrilic neinflamabil, rezistenţa unei lipiri creşte în timp, din ce în ce mai mult, şi nu se diminuează prin îmbătrânirea adezivului. Banda se poate aplica chiar şi la temperaturi scăzute.

Se utilizează pentru izolarea şi etanşarea în instalaţiile de climatizare, ventilaţie, tubulatură ALP, împotriva condensului, pentru izolarea conductelor unde este necesară rezistenţă la temperaturi ridicate şi conductivitate termică.

Suport: folie din aluminiu pur
Grosime: 50µ
Rezistenţă la rupere: ≥ 60 N / 25 mm
Rezistenţă la temperatura: -40° C până la +140°C
Certificate: DIN 4102 partea 1 Clasa A2 şi B1
Lăţime mm 50 75 100
Lungime m 50
Role / Cutie 24 16 12

Utilizare bandă din aluminiu 50µ

Banda adezivă din aluminiu 50µ Gerband 712 este o bandă adezivă din aluminiu pur cu un adeziv poli-acrilic neinflamabil conform standardelor DIN 4102 partea 1 clasa A2 și B1. Produsul prezintă o aderență puternică și este rezistent la forfecare și îmbătrânire. Gerband 710 este folosit pentru lipirea materialelor izolante din fibre minerale laminate cu aluminiu, etanșarea țevilor și canalelor de aerisire, pentru izolarea împotriva căldurii și frigului și pentru etanșarea recipientelor și conductelor la sudarea sub sticlă de protecție. De asemenea, datorită adezivului poli-acrilic, banda din aluminiu garantează cea mai bună rezistență de adeziune și o siguranță maximă chiar și în condiții extreme.

Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2023, FANTECH

Search