Este o bandă autoadezivă din aluminiu pur, neinflamabilă, cu aderenţă foarte puternică ce se aplică chiar şi la temperaturi scăzute şi prezintă o excelentă rezistenţă la caldură şi îmbătrânire.

Se utilizează pentru lipirea materialelor izolante din fibre minerale laminate cu aluminiu, pentru izolarea şi etanşarea recipientelor în industria navală, climatizări, ventilaţii, ale conductelor unde este necesară rezistenţă la temperaturi ridicate şi conductivitate termică.

Suport: folie din aluminiu pur
Grosime: 30µ
Putere de lipire: ≥ 15 N / 25 mm
Rezistenţă la temperatură: -40° C până la +140°C
Certificate: DIN 4102 partea 1 Clasa A2 şi B1
Lăţime mm 50 75 100
Lungime m 100
Role / Cutie 24 16 12

Utilizare bandă de aluminiu grosime 30µ Gerband 705

Banda de aluminiu Gerband 705 30µ este realizată din aluminiu pur, cu un adeziv poli-acrilic neinflamabil, cu o aderență puternică și cu o rezistență mare la îmbătrânire, întrucât adezivul poli-acrilic nu se usucă și nu se rigidizează. De asemenea, banda autoadezivă Gerband 705 este foarte rezistentă la forfecare. Banda adezivă din aluminiu se utilizează pentru lipirea materialelor izolante din fibre minerale laminate cu aluminiu, etanșarea țevilor și canalelor de aerisire, pentru izolarea împotriva căldurii și frigului la instalaţiile HVAC industria navală, pentru etanșarea recipientelor, tubulatură ALP, cochilii aluminiu, sisteme de degivrare. Banda de etanşare Gerband 705 este rezistent la căldură, frig și umiditate. De asemenea, produsul asigură o rezistență de adeziune mare chiar și în condiții extreme.
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2024, FANTECH

Search