Este o bandă de etanşare şi difuziune hidroizolantă pentru etanşarea îmbinărilor împotriva aburului de apă, aer şi ploaie torentială în lucrările de construcţii ale faţadelor şi ferestrelor.
Gerband 609 sk este acoperită cu un adeziv din cauciuc butilic sudat la rece care este aplicabil şi la temperaturi joase; o fixare mecanică adiţională nu este necesară.

Gerband 609 sk se foloseşte pe partea structurală caldă, adică aplicaţii interioare.
Suport: folie din polietilenă
Grosime: 1,1 mm
Cauciuc butilic: antracit
Putere de lipire: > 30 N / 25 mm
Aderenţă: foarte puternică
Rezistenţă la temperaturi: - 30 °C până la + 80 °C
Lăţime mm 50 100 150 300 600
Lungime m 20
Role / Cutie 10 4 4 2 1

Utilizare bandă adezivă butilică PE: Gerband 609 Hermetic

Banda adezivă butilică din PE Gerband 609 Hermetic este o bandă de etanșare și difuziune hidroizolantă cu o putere mare de lipire ( > 30 N / 25 mm) și o aderență foarte puternică pe mai multe suprafețe. Banda este realizată din cauciuc butilic (antracit), pe un suport din folie din polietilenă.

Gerband 609 este folosită pentru etanșarea îmbinărilor împotriva aburului de apă, aer și ploaie torențială în lucrările de construcții ale fațadelor și ferestrelor. Banda butilică cu polietilenă este recomandată pentru etanşarea suprafeţelor verticale si orizontale ca de ex. pereţi de pivniţe împotriva apei freatice din podea. În plus, banda adezivă butilică este rezistentă la temperaturi joase și nu este necesară o fixare mecanică adițională. Produsul se folosește pe partea structurală caldă, adică aplicații interioare.
Image

COMANDĂ PRIN FORMULAR

Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Vă rugăm completați câmpurile obligatorii!
Logo-FanTech.png
Furnizăm produse profesionale pentru
etanşareizolaremascare şi protecţie.
© 2024, FANTECH

Search