Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Etanşările, care până de curând au fost ignorate de către executanţi, au o influenţă decisivă asupra calităţii și rezistenței în timp a ferestrei. Cea mai bună sticlă izolantă este ineficientă dacă rosturile de montare ale ferestrei rămân neetanșate.  Tocmai de aceea se pune problema izolării precise a îmbinărilor, indiferent de condițiile meteo.

Principiul "în interior mai etanș decât în exterior" se aplică întotdeauna. De aceea, apariția unui curent de aer din interior trebuie să fie exclusă,  protecția termică/fonică trebuie să rămână uscată, iar zona de protecție împotriva intemperiilor (rafale de ploaie) trebuie condusă direct spre exterior.

  • Foliile de etanșare de interior/exterior pentru izolarea rosturilor de conexiune la tâmplărie, protejează spuma și împiedică formarea de condens și mucegai. Pentru îndeplinirea acestor condiții este necesară crearea celor trei zone care vor colabora pentru a obține efectul de sinergie:

             >Etanșarea interioară  >Izolarea termică și fonică >Etanșarea exterioară

Banda precomprimată pentru înlocuirea spumei si banda Trioplex de etanşare pe 3 nivele acţionează ca izolator termic şi fonic și îndeplinesc toate standardele de calitate EnEV/ RAL.

Produse des utilizate: