Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


FANTECH

Adresa noastră:

 B-dul Cloşca, nr. 69
440196 - Satu Mare

Tel.: +40 361 422 870
Fax: +40 361 422 871
Mobil: +40 744 567 930
Mobil: +40 745 244 900

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Harta Google

Calitatea se vede in timp ! 

 Punând accent pe calitate, furnizăm produse profesionale pentru etanşare și izolare destinate unui numar larg de domenii și activități, precum: construcții rezidențiale, industriale şi navale, ventilaţii şi climatizări industriale, construcţii hale industriale și multe altele.

Combinația dintre gândirea neconvențională și abilitatea de a identifica și interpreta nevoile clienților ne recomandă. De peste 12 ani, ne sprijinim clienții prin identificarea celor mai potrivite soluţii tehnice pentru toate tipurile de construcţii şi aplicaţii, oferite întotdeauna la cel mai bun raport calitate-preţ.

Obiectivul nostru de bază va fi acela de a oferi doar produse de cea mai înaltă calitate, testate de către instituțiile de certificare aferente și laboratoarele atestate. Furnizorii noştri sunt unii dintre cei mai puternici producători de benzi și materiale de etanșare care activează pe piaţa din Europa.

Răspunzând cerinţelor pieţei, FANTECH şi-a extins gama de produse comercializate de la an la an. Eficienţa şi promptitudinea cu care răspundem solicitărilor au făcut ca produsele comercializate de FANTECH să ajungă în majoritatea judeţelelor din ţară. Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandărilor clienților vechi. Este un lucru de care suntem mândri, si care ne motiveazasa ne pastram standardul de calitate cu care am operat pana acum.

Suntem convinși că veți găsi în compania noastră partenerul ideal de afaceri. Contactaţi-ne chiar azi pentru a obține mai multe detalii despre produsele noastre!