Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Fantech S.R.L.

Adresa noastră:

 B-dul Cloşca, nr. 69
440196 - Satu Mare

Tel.: +40 361 422 870
Fax: +40 361 422 871
Mobil: +40 744 567 930
Mobil: +40 745 244 900

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Harta Google

FANTECH oferă o gamă largă de produse tehnice de lipire și etanșeizare, mascări profesionale, pentru diverse aplicații destinate:

 - construcțiilor civile şi industriale,

- industriilor automobile -navale,

- instalaţii, ventilaţii şi climătizari industriale

- construcţii hale metalice, hale industriale

- cartonaje și multe altele.

Cu exprienţa acumulata în cei zece ani, obiectivul nostru de bază va rămâne acela de a oferi produse de cea mai înaltă calitate. Răspunzând cerinţelor pieţei, FANTECH şi-a extins gama de produse comercializate de la an la an.

Furnizorii noştri sunt unii dintre cei mai puternici producători de benzi de etanşeizare care activează pe piaţa din Europa. Eficienţa şi promptitudinea cu care răspundem solicitărilor a făcut ca produsele comercializate de FANTECH să ajungă în majoritatea judeţelelor din ţară.

Am investit mult în a face cunoscute proprietăţile superioare ale acestor produse şi tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru a ţine pasul cu permanenţa expansiune a pieţei în domeniul construcţiilor, etanşărilor şi instalaţiilor pentru a oferi produsele cele mai bune în aplicaţiile dumneavoastră.

Datorită varietăţii de produse - Benzile din aluminiu, bandă butilică (bandă din aluminiu cu adeziv butilic), șnur butilic, dublu-adezive butilice, etanşare rosturi, benzi de protecție și mascare, pot oferi soluţii optime care vor fi în concordanţă cu cererea dumneavoastră.

Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandărilor clienților vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care în același timp ne face să fim atenți.

Contactaţi-ne chiar azi pentru a obține mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Suntem convinși că veți găsi în societatea noastră partenerul ideal de afaceri !