Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Aplicații

ETANȘARE ACOPERIȘ REZIDENȚIALE

Absența unei etanșări, în special în zona coamei, poate avea repercusiuni destul de grave asupra acoperișului. În situații meteo-climatice grave (vânt puternic, furtună), din cauza absenței elementelor de etanșare, apa poate să se infiltreze și să ajungă în cele mai slabe puncte, de aceea este necesară o izolare cât mai bună a acoperișului.

SISTEME DE ETANȘARE LA TÂMPLĂRIE

Etanşările, care până de curând au fost ignorate de către executanţi, au o influenţă decisivă asupra calităţii și rezistenței în timp a ferestrei. Cea mai bună sticlă izolantă este ineficientă dacă rosturile de montare ale ferestrei rămân neetanșate.  Tocmai de aceea se pune problema izolării precise a îmbinărilor, indiferent de condițiile meteo.

FAȚADE STICLĂ ȘI PEREȚI CORTINĂ

Luminoase și impunătoare cu formele avangardiste, fațadele moderne cu pereți cortină reprezintă soluțiile cele mai utilizate în proiectele de centre comerciale și clădiri de birouri din România.

IZOLAȚII TEHNICE PENTRU INSTALAȚII ȘI CLIMATIZĂRI

Etanşeizarea şi izolarea conductelor de încălzire, a canalelor de ventilare şi a aerului condiţionat

CLĂDIRI INDUSTRIALE

Constructorii care respectă normele în vigoare în materie de construcții industriale cunosc utilitatea produselor comercializate de noi.